Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse		
			| Rodzaj: | szkolenie kurs | 
|---|---|
| Tryb: | indywidualny / do ustalenia, wyjazdowy | 
| Tematyka: | Języki i filologie obce » Język francuski | 
Program
Obsługa branży gastronomicznej (przy bezpośredniej obsłudze klienta) w języku angielskim.
– witanie gości w restauracji
– rozmowa o menu (dania, przystawki, napoje) w języku obcym,
– rekomendowanie potraw
– przedstawienie sposobów przygotowywania potraw
– dialog z klientem
– przedstawienie oferty lokalu / hotelu / obiektu etc.
– przedstawienie form płatności
–formy grzecznościowe
- savoir vivre
Miejsce szkolenia do uzgodnienia
– witanie gości w restauracji
– rozmowa o menu (dania, przystawki, napoje) w języku obcym,
– rekomendowanie potraw
– przedstawienie sposobów przygotowywania potraw
– dialog z klientem
– przedstawienie oferty lokalu / hotelu / obiektu etc.
– przedstawienie form płatności
–formy grzecznościowe
- savoir vivre
Miejsce szkolenia do uzgodnienia
| Uczestnicy: | Kurs przeznaczony jest dla pracowników branży gastronomicznej (przy bezpośredniej obsłudze klienta) | 
|---|---|
| Warunki przyjęcia: | telefonicznie, emial | 
| Dyplom: | zaświadczenie o ukończeniu kursu | 
Miejsce szkolenia do uzgodnienia
Terminy
| Rozpoczęcie | Trwa | Plan zajęć | Miejsc | Lokalizacja | 
|---|---|---|---|---|
| dowolny termin | 10 | Bydgoszcz | 
Cena
500 zł brutto/ całość
500 złotych za 30 godz.(możliwość płacenia w ratach)
Miejsce szkolenia
3 Maja 20 m.3
85-016 Bydgoszcz
Polska
Tagi: językowe
Ostatnia aktualizacja: 21 luty 2014

