Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | blokowy, dzienny, wyjazdowy |
Tematyka: | Turystyka, hotelarstwo i gastronomia » Turystyka i hotelarstwo |
Poziom: | Na podbudowie szkoły średniej |
Program
Ostatnie miejsca na kurs intensywny 22-28/29. marca 2020 r. w Oświęcimiu.
Przemysł turystyczny w Polsce i na świecie, obsługa ruchu turystycznego, geografia turystyczna Polski i Europy, krajoznawstwo, struktura polityczno-społeczno-ekonomiczna kraju i świata, przepisy prawne, bezpieczeństwo turystów, pierwsza pomoc, warsztaty pilot a grupa, zajęcia praktyczne - wycieczki na Słowację i lokalne,animacje wieczorne.
Więcej informacji i karta zgłoszenia na: atut. edu. pl
Przemysł turystyczny w Polsce i na świecie, obsługa ruchu turystycznego, geografia turystyczna Polski i Europy, krajoznawstwo, struktura polityczno-społeczno-ekonomiczna kraju i świata, przepisy prawne, bezpieczeństwo turystów, pierwsza pomoc, warsztaty pilot a grupa, zajęcia praktyczne - wycieczki na Słowację i lokalne,animacje wieczorne.
Więcej informacji i karta zgłoszenia na: atut. edu. pl
Uczestnicy: | Min. 18 lat, dobry stan zdowia, wykształcenie min. średnie |
---|---|
Warunki przyjęcia: | Ukończone 18 lat, wykształcenie min. średnie, dobry stan zdrowia, niekaralność, predyspozycje psychofizyczne |
Dyplom: | Certyfikat pilota wycieczek (krajowych i zagranicznych, rezydenta) po zdanym egzaminie wewnętrznym |
Więcej na atut.edu. pl Kurs intensywny z zakwaterowaniem, wyżywieniem, podręcznikiem i wycieczką w cenie. Więcej na kurspilotow.info
Terminy
Brak podanych terminów.
Cena
1799 zł brutto/ całość
Wpisowe: 599 zł
zniżki dla studentów;w cenie kursu także m.in. noclegi w pensjonacie, 2 posiłki dziennie, 3 atrakcyjne wycieczki krajowe i 1 zagraniczna, podręcznik, ubezpieczenie NNW, pamiątkowa koszulka
Miejsce szkolenia
Rynek Główny 15
32-600 Oświęcim
Polska
Tagi: pilot wycieczki, pilotów, atut, przewodnik, turystyczny
Ostatnia aktualizacja: 3 marzec 2020