Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Tematyka: | Biznes i zarządzanie » Działalność gospodarcza |
---|
Program
Cel szkolenia –przygotowanie do sprawowania funkcji Pełnomocnika ds.Systemu HACCP oraz auditorów wewnętrznych do efektywnego przeprowadzania auditów.
Tematyka szkolenia :
- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności
- Wprowadzenie i istotne informacje dotyczące systemu HACCP
- Metodyka wdrażania systemu HACCP- 7 zasad wdrażania systemu HACCP wg. Codex Alimentarius, 12 etapów wdrażania systemu HACCP,
- Wymagania normy ISO w kontekście spełnienia zasad systemu HACCP
- Zakres obowiązków, uprawnień i odpowiedzialność Pełnomocnika
-...
Tematyka szkolenia :
- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności
- Wprowadzenie i istotne informacje dotyczące systemu HACCP
- Metodyka wdrażania systemu HACCP- 7 zasad wdrażania systemu HACCP wg. Codex Alimentarius, 12 etapów wdrażania systemu HACCP,
- Wymagania normy ISO w kontekście spełnienia zasad systemu HACCP
- Zakres obowiązków, uprawnień i odpowiedzialność Pełnomocnika
-...