Szkolenia GMP z elementami HACCP (tzw.minimum sanitarne)

Rodzaj: szkolenie kurs
Tryb:indywidualny / do ustalenia, wyjazdowy
Tematyka:Biznes i zarządzanie » BHP

Program

Program szkolenia:
1. Rodzaje zanieczyszczeń
2.Zasady dobrej praktyki higienicznej GMP
3.System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych.
4.Zasady racjonalnego żywienia.
5.Podstawowe zasady znakowania żywienia
6.Bezpieczeństwo żywności.
Uczestnicy:Oferta jest skierowana do osób pracujących przy obrocie świeżej żywności oraz dla pracowników pracujących przy produkcji żywnoścą(stanowiska zwią
Warunki przyjęcia:Telefonicznie bądź email

Terminy

RozpoczęcieTrwaPlan zajęćMiejscLokalizacja
dowolny termin 10
dowolny termin 20

Tagi: BHP

Ostatnia aktualizacja: 10 kwiecień 2014






Dołącz do nas!