Rodzaj: szkolenie kurs
Tryb:blokowy, dzienny, wyjazdowy
Tematyka:Turystyka, hotelarstwo i gastronomia » Gastronomia
Poziom:średnio zaawansowany

Program

1. Sylwetka kelnera
2. Organizacja pracy kelnera
3. Formy i techniki obsługi gościa
4. Pozostałe funkcje kelnera
5. Psychologiczne aspekty obsługi gościa
Uczestnicy:Osoby rozpoczynające karierę w branży gastronomicznej lub już pracujących na sali restauracyjnej, ale pragnących podnieść swoje kwalifikacje.
Warunki przyjęcia:Kolejność zgłoszeń
Dyplom:Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia, referencje zawodowe

Terminy

RozpoczęcieTrwaPlan zajęćMiejscLokalizacja
13 listopad 20193 dniśro 11-18
czw 8-17
pią 8-15
15Łódź

Tagi: kelner

Ostatnia aktualizacja: 2 wrzesień 2019





Dołącz do nas!