Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | blokowy, dzienny, wyjazdowy |
Tematyka: | Turystyka, hotelarstwo i gastronomia » Gastronomia |
Poziom: | średnio zaawansowany |
Program
1. Sylwetka kelnera
2. Organizacja pracy kelnera
3. Formy i techniki obsługi gościa
4. Pozostałe funkcje kelnera
5. Psychologiczne aspekty obsługi gościa
2. Organizacja pracy kelnera
3. Formy i techniki obsługi gościa
4. Pozostałe funkcje kelnera
5. Psychologiczne aspekty obsługi gościa
Uczestnicy: | Osoby rozpoczynające karierę w branży gastronomicznej lub już pracujących na sali restauracyjnej, ale pragnących podnieść swoje kwalifikacje. |
---|---|
Warunki przyjęcia: | Kolejność zgłoszeń |
Dyplom: | Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia, referencje zawodowe |
Terminy
Brak podanych terminów.
Cena
880 zł brutto/ całość
Miejsce szkolenia
Hotel Ambasador
ul. Kosynierów Gdyńskich 8
93-320 Łódź
Polska
Tagi: kelner
Ostatnia aktualizacja: 2 wrzesień 2019