Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | dzienny, popołudniowy, poranny |
Tematyka: | Turystyka, hotelarstwo i gastronomia » Gastronomia |
Poziom: | dla każdego |
Program
I dzień (7 h)
1. Wprowadzenie.
2. Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności.
3. Wprowadzenie i podstawowe informacje dotyczące systemu HACCP.
• rodzaje zagrożeń i wpływ na jakość zdrowotną żywności,
• wymagania Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz Dobrych Praktyk Higienicznych z uwzględnieniem Standardów BRC/IFS,
• źródła zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności.
• Metodyka wdrażania systemu HACCP:
• 7 zasad wdrażania systemu HACCP wg. Codex Alimentarius.
• 12 etapów wdrażania systemu HACCP.
• problemy przy wdraża...
1. Wprowadzenie.
2. Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności.
3. Wprowadzenie i podstawowe informacje dotyczące systemu HACCP.
• rodzaje zagrożeń i wpływ na jakość zdrowotną żywności,
• wymagania Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz Dobrych Praktyk Higienicznych z uwzględnieniem Standardów BRC/IFS,
• źródła zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności.
• Metodyka wdrażania systemu HACCP:
• 7 zasad wdrażania systemu HACCP wg. Codex Alimentarius.
• 12 etapów wdrażania systemu HACCP.
• problemy przy wdraża...
Uczestnicy: | osoby zajmujące się bezpieczeństwem żywności w organizacji, kandydaci na auditorów wewnętrznych |
---|---|
Warunki przyjęcia: | zgłoszenie drogą elektroniczną, faksem lub przez stronę internetową |
Dyplom: | certyfikat powierdzający ukończenie szkolenia wydany przez Centrum Zarządzania Jakością INFOX oraz certyfikat jednostki certyfikującej |
Terminy
Brak podanych terminów.
Cena
996 zł brutto/ całość (810 zł netto)
Miejsce szkolenia
Centrum Zarządzania Jakością Infox Sp. z.o.o.
Kalwaryjska 69
30-504 Kraków
Polska
Tagi: HACCP, bezpieczeństwo żywności, pełnomocnik, auditor, BRC
Ostatnia aktualizacja: 2 czerwiec 2016