Rodzaj: szkolenie kurs
Tryb:blokowy, dzienny
Tematyka:Turystyka, hotelarstwo i gastronomia » Turystyka i hotelarstwo
Poziom:Średnio zaawansowany

Program

1. Obsługa gościa.
2. Standaryzacja obsługi.
3. Kontrola jakości.
4. Zarządzanie reputacją obiektu.
5. Czynnik ludzki i rola personelu.
Uczestnicy:kierownicy liniowi (szefowie działu, asystenci, superwizorzy) i menedżerowie obiektów hotelowych.
Warunki przyjęcia:przesłanie zgłoszenia
Dyplom:certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia

Terminy

RozpoczęcieTrwaPlan zajęćMiejscLokalizacja
6 listopad 20192 dniśro 11-18:30
czw 8:30-17
15Łódź

Tagi: hotelarstwo, jakość usług hotelowych, menedżer hotelu, recepcja hotelu

Ostatnia aktualizacja: 2 wrzesień 2019






Dołącz do nas!