Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | indywidualny / do ustalenia, wyjazdowy |
Tematyka: | Języki i filologie obce » Język angielski |
Program
Obsługa branży gastronomicznej (przy bezpośredniej obsłudze klienta) w języku angielskim.
– witanie gości w restauracji
– rozmowa o menu (dania, przystawki, napoje) w języku obcym,
– rekomendowanie potraw
– przedstawienie sposobów przygotowywania potraw
– dialog z klientem
– przedstawienie oferty lokalu / hotelu / obiektu etc.
– przedstawienie form płatności
–formy grzecznościowe
- savoir vivre
Miejsce szkolenia do uzgodnienia
– witanie gości w restauracji
– rozmowa o menu (dania, przystawki, napoje) w języku obcym,
– rekomendowanie potraw
– przedstawienie sposobów przygotowywania potraw
– dialog z klientem
– przedstawienie oferty lokalu / hotelu / obiektu etc.
– przedstawienie form płatności
–formy grzecznościowe
- savoir vivre
Miejsce szkolenia do uzgodnienia
Uczestnicy: | Kurs przeznaczony jest dla pracowników branży gastronomicznej (przy bezpośredniej obsłudze klienta) |
---|---|
Warunki przyjęcia: | telefonicznie, emial |
Dyplom: | zaświadczenie o ukończeniu kursu |
Miejsce szkolenia do uzgodnienia
Terminy
Rozpoczęcie | Trwa | Plan zajęć | Miejsc | Lokalizacja |
---|---|---|---|---|
dowolny termin | 10 | Bydgoszcz |
Cena
500 zł brutto/ całość
500 złotych za 30 godz.(możliwość płacenia w ratach)
Miejsce szkolenia
3 Maja 20 m.3
85-016 Bydgoszcz
Polska
Tagi: językowe
Ostatnia aktualizacja: 21 luty 2014